Coen Smit

Eigenaar Feet Support

Mijn naam is Coen Smit, eigenaar van Feet Support.

In 2009 ben ik gestart als podotherapeut, een prachtig vak. Als extra uitdaging en ter verbreding van mijn kennis heb ik mij verder gespecialiseerd in sportpodotherapie. In de loop der jaren heb ik met plezier verschillende functies ingevuld bij Leading Foot Technology en daarna begon het echte avontuur; het opzetten van de allereerste praktijk in Twente met een gespecialiseerde tak voor sportpodotherapie. Voorheen onder de naam ZorgSaam Sportpodotherapie en per 1 mei 2019 onder de naam Feet Support.

Het kennisdomein van een (sport)podotherapeut reikt verder dan de voet. Een voet maakt deel uit van een bewegingsketen waarin alle schakels moeten kloppen. Elk persoon heeft een unieke fysieke bouw en ondergaat verschillende bewegingspatronen. Ook iedere sport is weer anders en kent specifieke factoren die een rol kunnen spelen bij blessures. Of u nou een sporter bent of komt voor onze algemene podotherapie, ik ga graag met u de uitdaging aan!

Nadia Winkeler

Podotherapeut Feet Support

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Feet Support als podotherapeut. Voorheen was ik werkzaam als podotherapeut in een comfort schoenenwinkel. De perfecte plek om veel kennis op te doen over de combinatie tussen podotherapie en schoenen.
Ik ben er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw klachten.

Mijn advies is: loop nooit te lang door met pijn.

Binnen het vak heb ik een bijzondere passie ontwikkeld voor het werken met kinderen. Een kind hoort op te groeien zonder pijn en vrij te kunnen bewegen, zonder een beperking aan de voeten en / of benen. Wanneer dit belemmerd wordt, kijk ik graag mee op welke manier we dit kunnen verhelpen. Verschillende methoden, zoals steunzolen, schoenadvies of oefeningen, kunnen hieraan bijdragen. Groei is namelijk de belangrijkste periode en de meeste vormbare in ons leven. Ik sta ervoor om alles eruit te halen wat erin zit!

Nadia

De eerste stap

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op