Missie & Visie

Het is onze missie om u gezond te laten bewegen in uw dagelijkse leven en tijdens sportactiviteiten.
Feet Support wil zorg op maat leveren, ieder individu is uniek en vraagt om een individuele benadering van zijn of haar klachten. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en eigen inbreng.
Kwaliteit leveren we door innovatie, goed onderzoek en toegankelijkheid met betaalbare zorg.

Coen Smit

Eigenaar Feet Support

Mijn naam is Coen Smit, eigenaar van Feet Support.

In 2020 is het alweer 11 jaar geleden dat ik ben gestart als podotherapeut, een prachtig vak. Als extra uitdaging en ter verbreding van mijn kennis heb ik mij verder gespecialiseerd in sportpodotherapie. In de loop der jaren heb ik met plezier verschillende functies ingevuld bij Leading Foot Technology en daarna begon het echte avontuur; het opzetten van de allereerste praktijk in Twente met een gespecialiseerde tak voor sportpodotherapie. Voorheen onder de naam ZorgSaam Sportpodotherapie en per 1 mei 2019 onder de naam Feet Support.

Het kennisdomein van een (sport)podotherapeut reikt verder dan de voet. Een voet maakt deel uit van een bewegingsketen waarin alle schakels moeten kloppen. Elk persoon heeft een unieke fysieke bouw en ondergaat verschillende bewegingspatronen. Ook iedere sport is weer anders en kent specifieke factoren die een rol kunnen spelen bij blessures. Of u nou een sporter bent of komt voor onze algemene podotherapie, ik ga graag met u de uitdaging aan!

Coen Smit

De eerste stap

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op